S ohledem na termín jarních prázdnin bude Bukovanský mlýn od pátku 7.února uzavřen. K dispozici v „plné síle“ Vám budeme od pátku 14.února. I naši zaměstnanci si zaslouží odpočinek a mohu tedy s dětmi vyrazit vstříc zimním radovánkám. Po náročných a velmi úspěšných gastronomických akcích a pobytových balíčcích si tedy uděláme týdenní volno. Děkujeme za pochopení!
Slovenská kuchyně je v mnoha ohledech podobná té české, možná i proto je mezi českými gurmány i širokou veřejností velmi oblíbená. I přesto, že jsme si však s našimi slovenskými sousedy tak blízcí, najdeme ve slovenské gastronomii mnoho odlišností. Mezi tradiční pokrmy patří například brynzové halušky se slaninou, živáňská pečínka nebo sladké nadýchané pirohy či kynuté knedlíky s ovocem. Zapomenout nemůžeme ani na tak typickou kyselicu, tedy hustou zelnou polévku s uzeninou a kysanou smetanou. Už se vám sbíhají sliny? Odložte vařečky! Tradiční slovenské dobroty vám o prodlouženém víkendu nabídneme na Bukovanském mlýně!