Restaurace
Accommodation
Room Offers
Accommodation Events
Price list
References
About
The history of the area
The Mill
Welcoming Slovacko
Events and activities
Restaurant
Miller´s House Restaurant
Food menu
Drink list
Wine Cellar
Gallery
Acomodation
Restaurant
Corporate events
The Mill
Videos
Virtual Tour
en
cz
en
cz
Accommodation
Room Offers
Accommodation Events
Price list
References
About
The history of the area
The Mill
Welcoming Slovacko
Events and activities
Restaurant
Miller´s House Restaurant
Food menu
Drink list
Wine Cellar
Gallery
Acomodation
Restaurant
Corporate events
The Mill
Videos
Virtual Tour
Photo Gallery
Gallery
Galleries
Restaurace
Back to galleries
_MG_9096_hdr
_MG_9063_hdr (2)
_MG_9081_hdr (2)
_mg_9747_hdr
_mg_0377_hdr
_MG_9728
_MG_9579_hdr (2)
krojovaná obsluha 2
krojovaná obsluha 3
_mg_0428
00 trnkové_knedlíky
00-Do-zlatova-vypečené-masité-vepřové-žebro-na-medu-se-zakysaným-zelím-okurkem-a-jablečným-křenem-česneková-bageta
01 Jemný kozí sýr s granátovým jablkem a salátkem
02 U nás vyuzený filet z kapra s pěnou z fenyklu, blanšírovanou brokolící
03 Kuřecí řízeček, bramborové pyré
04 Rybí filé s restovanou zeleninou, bramborové pyré
05 Bramborové noky s rajčatovou omáčkou a bazalkou
07 Smažené bramborové chipsy s domácí chilli majonézou
10 Salát z červené řepy, černé čočky beluga s medem a cherry rajčat,
11 Hráškový karbanátek s restovanou brokolicí, mladou mrkví
12 Kuřecí medailonky na bylinkách s pečeným bramborem plněným směsí z parenice, sušených rajčat a jarní cibulky
13 Konfitované kachní stehno, červené zelí s rozinkami, domácí bramborový knedlík, opečená cibulka
14 Pomalu pečený libový vepřový bok s cibulovým zelím, domácí opečený bramborový knedlík, opečená cibulka
15 Bramborové laty omaštěné sádlem, kysané zelí s výpekem, u nás vyuzené maso, opečená cibulka (na talíři)
16 Jemná koprová omáčka, falešná hovězí svíčková, zastřené vejce,
17 Steak z vyzrálého hovězího pupku s pepřovou omáčkou, poctivé steakové hranolky, peřinka z trhaných salátů
18 Hovězí líčka dušená na červeném víně s restovanou feferonkou a slaninou, bramborová kaše
19 Steak z telecí kotlety (sous-vide), silná omáčka z kořenové zeleniny
20 Srnčí hřbet (sous-vide) s omáčkou demi-glace, restovanou mrkví
21 filet nebo steak z čerstvé ryby, bazalkovo-bramborové pyré, grilovaná zelenina
22 Domácí pěry (šišky) z pařeného těsta plněné tvarohem s povidly, sypané mákem a polité rozpuštěným mákem
23 Domácí bramborové patenty (placky) plněné povidly a mákem
24 Čokoládový řez (čokoláda ze 70% kakaa) s čerstvým ovocem
25 Čerstvé ovoce s karamelovým krémem a mátou
26 Patent od staré makovice a trnkového stromu
27 Kozí zmrzlina s čerstvou šlehanou smetanou a strouhanou čokoládou
Back to galleries
© Region s.r.o. 2012 - 2024
Webdesign Graphic Studio
CobraDesign