Zabijačka na Slovácku

Poznejte atmosféru pravých slováckých zabijaček v tradičním prostředí „slováckého gruntu“. Svérázný řezník Jitrnička, harmonikář a domácí zabijačkové speciality ve Vás v mrazivé zimě zanechají hřejivé vzpomínky na pohostinné Slovácko.

Program zabijačky

  • Příjezd v ranních hodinách (případně možnost ubytování o den dřív v hotelu Bukovanský mlýn***)
  • Přivítání hostů slováckou slivovicí, chlebem se škvarkovou pomazánkou a hodovými koláčky
  • Začátek Slovácké zabíjačky (v 9:00 hodin) – dle zájmu hostů možnost aktivní účasti na zabíjačkových pracích jako krájení a mletí masa, kůží a zeleniny, plnění jitrnic, špejlování střev, míchání škvarků v kotli atd. – vhodný pracovní oděv
  • Dopolední pohoštění (mozeček s vejcem, játra a podbradek vytažený přímo z kotle, pečivo)
  • Volná zábava u zabijačky s harmonikářem a řezníky
  • Oběd formou rautu z pravých zabíjačkových specialit (světlá polévka s kroupami, ovar, grilované vepřové koleno, mozečková omáčka, pečivo, pochutiny)
  • Odpolední program – další účast na zabijačkových pracích, volná zábava, odpočinek, nebo možnost doprovodného programu dle výběru (degustace vína, degustace slivovice, degustace piva, prohlídka mlýna s výkladem pana mlynáře, soutěž v natahování do koštýře,…)
  • Večeře formou rautu v Mlynářské restauraci (zabijačkové speciality – tmavá ovarová polévka, pečené maso, vepř. žebírka, dušené zelí, kysané zelí, knedlíky, vařené brambory, čerstvé jitrnice, jelítka, tlačenka, škvarky)
  • Možnost celovečerní zábavy s cimbálovou muzikou
  • Ukončení večera, nocleh
  • Snídaně formou bufetu v Mlynářské restauraci
  • Předání zabijačkových výslužek a odjezd hostů

Možná realizace: LISTOPAD–BŘEZEN, od min. 20 osob

Mám zájem o firemní akci

Díky naší komplexní nabídce služeb jsme schopni pro Vás zajistit firemní akci přesně na míru dle Vašich představ.

Vytvořit poptávku